Uw geluidinstallatie optimaal presterend in uw ruimte.

De klank van geluid is afhankelijk van de ruimte waarin het wordt afgespeeld. Om te kijken welk geluidssysteem het beste aansluit op uw persoonlijke leefomgeving komt Jong Wireless Hifi Solutions kosteloos bij u langs. Vervolgens maakt Jong het mogelijk om direct het gekozen audio systeem bij u thuis te kunnen beluisteren. Zo hebt u de mogelijkheid om een geluidssysteem te kunnen beluisteren en te beoordelen of dit systeem het beste bij u past.

Het gekozen geluidssysteem bij u geïnstalleerd en gedemonstreerd. Jong Wireless Audio gaat pas weg wanneer u op een correcte manier kunt omgaan met uw nieuwe systeem. Mocht u vervolgens vragen hebben over uw nieuwe systeem, dan kunt u direct contact opnemen met Jong.  Jong zal u direct weer op weg helpen en mocht het telefonisch niet op te lossen zijn, komt Jong nog graag even bij u langs. 

Bent u dus klaar met al die afstandsbedieningen, kabels en randapparaten? Maak dan snel een afspraak bij Jong Wireless Audio en wij komen kosteloos bij u langs om dit voor u op te lossen!

Neem contact met ons op!

Bent u nog niet toe aan een nieuw geluidssysteem, maar ervaart u wel problemen met uw eigen Hifi installatie? Ook dan bent u bij Jong op het juiste adres. Voor €49,- komt Jong graag bij u langs om dit voor u op te lossen.